طراحی باغ رستوران


طراحی باغ رستوران  سالن اصلی دارای یک سقف شیشه ای است که نور روز کافی را فراهم می کند و به گیاهان اجازه می دهد تا شکوفا شوند. این دیوار از سلولهای فیروزه ساخته شده است ، با یک لوله منفرد که در قسمت بالای آن قرار دارد ، آب لازم را تأمین می کند که بطور یکنواخت با گرانش از طریق یک پارچه غیر بافته توزیع می شود.

سلول ها با یک بستر مخصوص پر شده اند که آب را ذخیره می کند.
گیاهان گرمسیری ، قاب مناسبی برای استخر کوی واقع در بخش فضای باز رستوران است. ترکیبی از مادربزرگ ، هلیی ، فی و کف دست زرد رنگ زیبایی از شاخ و برگهای مختلف با نگهداری کم را ارائه می دهد. 
باغ جدید اطمینان خواهد داد که این رستوران توجه لازم را برای کمک به راه اندازی موفقیت آمیز خود جلب خواهد کرد. اگر یک پروژه منظره یا باغ دارید ، به خوبی انجام شده ، ما را پیدا کرده اید. در تماس باشید!
طراحی باغ رستوران سنتی

محوطه سازی باغ رستوران سنتی با برخورداری از تعادل مناسب بین انتقال و صنعتی ، فضایی جذاب و گرم را با یک مشت کافی برای ایجاد روند ایجاد می کند.
برای ایجاد فضایی گرم و کلاسیک کار بسیار خوبی را انجام داده است که چندین سبک را در کنار هم قرار داده است.لمس های صنعتی و کلاسیک باعث افزایش عمق و علاقه بصری به فضای داخلی غیرقابل استفاده می شود.
جزئیات آسیاب موجود در نوار یکی از قسمت های مورد علاقه در این فضا است. آنها در بیشتر جنبه ها سنتی هستند اما گره کمی به سمت صنعتی می اندازند. با وسایل نوری سفارشی که در قسمت بالای نوار قرار دارد جفت می شوید فضایی را می بینید که احساس خوبی دارد اما از نظر روند.
جزئیات کاشی که در قسمت میله قرار دارد ، می تواند در حالی که روکش ساده و تمیز باقی مانده است ، دقیقاً مانند قسمت داخلی فضای مفید ، تعریفی به فضای اضافه کند.
طراحی داخلی باغ رستوران


طراحی داخلی باغ رستوران:درختان چوب با گیاهان حلق آویز داخل فضا معلق می شوند ، در حالی که درختی از کف بتونی آن جوانه می زند. اضافه کردن به پرچم باغ مخفی ، یک حوضچه کوچک حباب است که در زیر راه پله پنهان است.
ناهار خوری رسمی تر در طبقه همکف تشویق می شود ، جایی که میزهای روستایی و صندلی های چوبی ساده باعث افتخار مکان می شوند. گره های دنج برای نوشیدن و خواندن را می توان در فضای بالا یافت

که با روشنایی زرد روشن می شود.
 
فضای سبک و معمولی باغ به فضاهای داخلی رستوران منتقل شده است. فضای اصلی دوبل ارتفاع دارای هوای هوایی با آشپزخانه کاملاً مجهز است که در آن وعده های غذایی فصلی ، ارگانیک و محلی که توسط سرآشپزها تهیه می شوند تهیه می شود.
پیچک مصنوعی که تمام سطوح و نیمکت چوبی بزرگی را که در روبروی باغ قرار دارد پوشش می دهد فضایی سورئال را ایجاد می کند که همزمان با استفاده از رشته های چراغ ، صندلی های چوبی راحت ، مدفوع سبز و رومیزی زرد رنگ گرم می شود.
 
طراحی باغ رستوران ایرانی


لایه های سبز پوششی از سقف و لایه های گردش داخلی به همراه نمای بزرگ فناوری پیشرفته غربی سه عنصر اصلی در شکل گیری ساختمان هستند. استفاده از فضاهای سبز و حفاظت از محیط زیست نقش مهمی در برنامه جامع اراضی عباس آباد دارد.

بنابراین ، در طراحی این پروژه ، سعی کردیم بنایی با الهام از طبیعت و مطابقت با محیط سایت ارائه دهیم. اجرای سقف سبز نکته اصلی در طراحی این بنا بود که ساختمان را با محیط همسایه خود هماهنگ می کند.

در پروژه کتاب باغ ، سقف به عنوان یک عنصر پوشش دهنده بلکه بخشی از طبیعت در نظر گرفته نمی شود. چیزی که کاملاً تداوم حرکت را برانگیزد. باغ بام که به عنوان یک پارک عمومی فرهنگی فعالیت می کند از طریق پله های بزرگ شرقی که ساختمان را به پلازا فرهنگ ، کتابخانه ملی و مجتمع آکادمی ها متصل می کند قابل دسترسی است.
فضاهای داخلی ساختمان به عنوان یک فضای بزرگ ادامه یافته طراحی شده است که به عنوان یک باغ تراس تراشیده کار می شود ، (با الهام از مفهوم باغ های سنتی ایرانی) ، مسکن فضاهای نمایشگاهی مدولار که از طریق مسیر اصلی گردش در طول نمای غربی با یک طول 550 متر و ارتفاع 13 متر. فضاهای داخلی ساختمان از طریق این نما شیشه ای از باغ غربی نمایشگاه و یک دریاچه مصنوعی 2 هکتار مشرف است. در مرکز ساختمان یک مسیر عابر پیاده با نام "مسیر فرهنگ" از محل ساختمان عبور می کند. این مسیر عابر پیاده چندین ساختمان فرهنگی را در طول مسیر خود به هم متصل می کند تا اینکه به پل طبتی در آن طرف پارک عمومی طالقانی برسید. طراحی فضاهای ساختمان و چشم انداز آن براساس ایده فضاهای انعطاف پذیر مدولار ، شفافیت ، حرکت سیال بازدید کنندگان و ادغام با چشم انداز انجام شده است.
طراحی رستوران باغی


عنصری از گیاهان طبیعی فراوان را برای تعادل میزان شیشه و ف مورد استفاده برای پوشاندن تراس معرفی می کرد. این معمار می خواست یک فضای داخلی زیبا ایجاد کند ، شبیه یک خانه سبز ، یک رستوران هماهنگ و راحت که در آن مشتریان احساس می کنند در یک باغ بهاری قرار دارند. چهل گلدان گل از فولاد فشرده شده با پودر پوشیده از پوشش گیاهی پر شده و از ساختار فی سقف به حالت تعلیق درآمده است - این گلدان ها و بست های آنها به صورت سفارشی برای این پروژه ساخته شده است.

یک باغ گوشه ای در پشت مبل تصویر یک تراس سبز را تکمیل کرد. علاوه بر این ، رویکرد ارگانیک با استفاده از اشکال منحنی مایع در کلیه جزئیات و اتصالات داخلی به منظور تضاد با سختی سازه ف ادامه یافت. مبل شکل دیواره را دنبال می کند و پس از بررسی دقیق و سفارشی ساخته شده است و دو پارچه سبز رنگ تصویر یک تراس طبیعی را تکمیل می کند.
مناطق بزرگ شیشه منجر به مشکلات آتیک شد ، چیزی که از اهمیت ویژه ای در فضای عمومی یک رستوران برخوردار است. این کار با یک بالشتک دیواری و اضافه شدن مواد جاذب صدا ، در مبل و همچنین نصب پرده در ورودی حل شده است. دیوار خالی شده جایگزین سیستم نمای تهویه مطبوع ساختمان شد و از این طریق دیوار بیرونی هتل به صورت بصری به یک دیوار داخلی تبدیل شد.
تصویر قطرات باران بر روی سطح شیشه ای سقف ، الهام از ایده آینه های گرد نصب شده بر روی دیوار خمیده بالای مبل است و این بصری ها با مقیاس اغراق آمیز بر روی دیوار منتقل می شوند.

جهت اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با شماره تماس 09127927904تماس بگیرید
 
 


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها